nieuws

Sander Fischer derde aanwinst Go Ahead Eagles

Sander Fischer
Sander Fischer © Pro Shots
Sander Fischer is de nieuwste aanwinst van Go Ahead Eagles. De 27-jarige verdediger komt transfervrij over van Excelsior. Hij is na Kevin Brands en Joey Suk de derde aanwinst van de Deventer club en tekent voor twee jaar.
Fischer is de opvolger van de vertrokken aanvoerder Bart Vriends. Hij maakte de overstap naar Sparta Rotterdam. Fischer was aanvoerder bij Excelsior. Hij speelde 3,5 jaar in Rotterdam. Daarvoor kwam hij uit voor AGOVV Apeldoorn, FC Emmen, SC Cambuur en NAC Breda.

"Lekker veldje, mooi stadion, fanatieke supporters"

Fischer koos zeer bewust voor Go Ahead: "Vanaf het begin straalde Go Ahead Eagles in de gesprekken uit dat ze me graag wilden hebben. Uit die benadering sprak vertrouwen. Go Ahead Eagles past goed bij mij. Lekker veldje, mooi stadion, fanatieke supporters. Als persoon en als voetballer vind ik het fijn een trouwe supportersschare achter het team te hebben. Ik ben een open en amicaal persoon, dus kan altijd goed met de achterban overweg. Daarnaast hoop en denk ik dat de fans van Go Ahead Eagles mijn spel wel kunnen waarderen. Ik speel altijd vol overgave, leg alle passie die ik heb in mijn spel."
Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via een WhatsApp-bericht: 06 - 57 03 33 33.
Lees meer:
Lees meer:
Lees meer:
Lees meer:
Lees meer:

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.