nieuws

Drietal steelt fruittabak voor waterpijpen

Inbraak in fruittabak bedrijf in Hengelo
Inbraak in fruittabak bedrijf in Hengelo
In het opsporingsprogramma Onder de Loep zie je beelden van drie onbekende mannen die inbreken bij een bedrijf aan de Willemstraat in Hengelo. Op 16 maart rond 03.08 uur breken de mannen in bij het bedrijf dat handelt in fruittabak wat gebruikt wordt in waterpijpen.Â
Op de beelden zijn ook drie voertuigen zichtbaar waarvan de kentekenplaten zijn afgeplakt. Wie (her)kent de mannen?
Verder in Onder de Loep:

Almelo

Een 22-jarige man deed aangifte van vernieling van zijn bedrijfsauto, een Volkswagen Golf. Deze stond geparkeerd voor zijn woning aan De Grutto in Almelo. De man had een camera op zijn voertuig gericht omdat in januari 2016 ook al een auto die voor zijn woning stond geparkeerd was vernield. Wie herkent de vernieler?

Almelo

Op 11 april omstreeks 16.15 uur werd een damesfiets ter waarde van 550 euro weggenomen uit de fietsenstalling bij supermarkt Plus aan de Bornsestraat in Almelo. Op de bewakingsbeelden van de supermarkt Plus is te zien hoe een onbekende man haar fiets meeneemt. Deze beelden worden in de uitzending getoond.

Almelo

Op woensdag 13 april werd omstreeks 15.47 uur een jas ter waarde van 79,95 euro weggenomen van het merk Jack en Jones uit een kledingzaak aan de Grotestraat in Almelo. De dief is door bewakingscamera’s vastgelegd.

Grafhorst

Op 16 mei tussen 01.30 en 01.40 uur werd door een man een mapje met autopapieren gestolen uit een geparkeerde Mercedes op de Grafhorsterweg. Aangezien de verdachte man op de fiets was, zou hij uit de omgeving moeten komen. Wie herkent de man?

Kampen

In de nacht van 17 op 18 mei worden vier auto’s in de wijk De Maten in Kampen opengebroken. Bij de inbraken werden navigatiesystemen buitgemaakt. De schade is aanzienlijk. Bij één van de inbraken is een inbreker vastgelegd door een bewakingscamera. Wie weet wie deze man is?

Vriezenveen

Op 17 maart tussen 04.10 en 04.20 uur werd ingebroken bij de Bruna aan het Westeinde in Vriezenveen door twee onbekende personen. Men heeft een ruit geforceerd om binnen te komen en voor bijna € 10.000,- aan sigaretten meegenomen in een opvallende dekbedhoes. Wie weet meer over de mannen of deze opvallende dekbedhoes?

Oldenzaal

Op 25 mei werd rond 02.00 ‘s nachts ingebroken bij een apotheek aan de Prins Bernhardstraat in Oldenzaal. Een onbekende man forceerde een raam waardoor hij naar binnen klom. De buit bestond uit een geldbedrag. Wie herkent deze inbreker?
Onder de Loep wordt uitgezonden op donderdag om 17.45 uur en elk uur herhaald. De uitzending wordt herhaald op zondag. Kijk voor alle uitzendtijden in de TV gids. Alle getoonde beelden zijn terug te kijken op www.youtube.com/onderdeloep.

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.