nieuws

Onno Jacobs: "Veel werk te verzetten, maar club is gered"

Interim-directeur Onno Jacobs van FC Twente is erg blij met de uitspraak van de beroepscommissie maar beseft ook dat er ondanks de plek in de Eredivisie van komend seizoen nog een berg werk te verzetten is. Toch denkt hij dat de club hiermee gered is en ook de financiële problemen zullen worden opgelost.
Jacobs begon met een verklaring over de uitspraak van de beroepscommissie. Advocaat Dolf Segaar werd als eerste geïnformeerd en had maar één woord gemaild: 'gewonnen!'. Jacobs is blij dat de club gelijk heeft gekregen over de schoon-schipverklaring. Na de mail van Segaar schreeuwde Jacobs het uit en daarop liepen veel medewerkers naar zijn kamer en werd er gehuild van geluk en geknuffeld. Daarnaast gaf Jacobs ook nog aan gefeliciteerd te zijn door directeur betaald voetbal Bert van Oostveen van de KNVB.

Categorie 2

Hij beseft dat de club nog veel werk te doen heeft: "We staan nog steeds onder curatele, maar door afspraken met crediteuren en garantstellers verwacht ik dat we eind 2016 weer naar categorie 2 gaan. De begroting van 2016 is al ingeleverd bij de KNVB. We hadden uitstel gekregen, maar konden hem deze week al inleveren."
 
Bekijk ook het dossier 'Crisis bij FC Twente'.
Lees meer:
Lees meer:
Lees meer:
Lees meer:
Lees meer:
Lees meer:
Lees meer:
Lees meer:
Lees meer:
Lees meer:
Lees meer:

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.