nieuws

Hardrijders bekeurd bij controles na klachten

Archieffoto
Archieffoto
Meerdere hardrijders zijn gisteren bekeurd bij politiecontroles in het Vechtdal. Er werd vooral gecontroleerd op wegen die er om bekend staan dat er geregeld te hard gereden wordt.Â
De hoogste snelheid werd gehaald door een motorrijder op de Dedemsvaartseweg bij Lutten. Op de weg waar maximaal 80 is toegestaan, werd de bestuurder door de politie geklokt op een snelheid van 134 kilometer per uur. Het rijbewijs is daarop afgepakt. 
Overigens reed de motorrijder volgens de politie op sommige stukken zelfs nog harder. Zijn piek wordt geschat op 180 kilometer per uur. 

Meer overtredingen

Op de Hardenbergerweg bij het buurtschap Brucht werd bij een andere motorrijder een snelheid van 110 kilometer per uur gemeten, terwijl er maximaal 80 is toegestaan. 
De politie bekeurde verder hardrijders langs het Ommerkanaal bij Ommen, op de Tolhuisweg bij Dalfsen, bij Beerzerveld en op de Nieuwe Hammerweg bij Ommen. 
Op deze laatste weg werd een snorfietser gecontroleerd die 58 reed in plaats van 25. De bestuurder mag voorlopig de weg niet meer op. 

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.