nieuws

Zo mooi is Overijssel!

In de zomerserie ‘Mooi Overijssel on tour’ trekt RTV Oost vanaf maandag 4 juli weer acht weken lang door onze provincie op zoek naar de mooiste en meest bijzondere plekken. In de serie zie en hoor je wat onze fraaie provincie allemaal heeft te bieden. Natuur, cultuur, culinair, evenementen en recreatie, het komt allemaal aan bod.
Elke werkdag strijken de programmamakers van RTV Oost op een prachtplek neer. Bij Radio Oost zijn overdag korte reportages te horen en bij TV Oost wordt de dag afgesloten met een rechtstreekse uitzending vanaf locatie om 17.25 uur met gasten, reportages en uit-tips in de omgeving.
De eerste twee weken zijn we in:
Maandag 4 juli: Hellendoorn, Landgoed De Uitkijk
Dinsdag 5 juli: Hardenberg, natuuractiviteitencentrum De Koppel
Woensdag 6 juli: Zwartsluis, Recreatiecentrum Zwartewater
Donderdag 7 juli: Dalfsen, hotel-restaurant Het Roode Hert
Vrijdag 8 juli: Deventer op Stelten
Maandag 11 juli: Giethoorn, Smits Paviljoen
Dinsdag 12 juli: De Lutte, Landgoedcamping Het Meuleman
Woensdag 13 juli: Den Nul, Infocentrum IJssel Den Nul
Donderdag 14 juli: Hasselt, De Kalkovens
Vrijdag 15 juli: Markelo, Openluchttheater de Kösterskoele

Kom barbecueën bij RTV Oost!

De zomerserie wordt afgesloten met een RTV Oost Barbecue op vrijdag 26 augustus. Kijkers/luisteraars kunnen een plekje bij deze barbecue winnen met een dagelijks spel op de Facebook-pagina van RTV Oost, facebook.com/rtvoost, waar een plek in Overijssel geraden moet worden.
Meer informatie over ‘Mooi Overijssel on tour’ is te vinden op www.rtvoost.nl. Reportages zijn ook terug te kijken in de gratis app van Mooi Overijssel en op het videoplatform www.mooioverijssel.nl. Zin om iets leuks te doen in Overijssel? Uit-tips vind je in de gratis app van OverUIT en op het uitgaansplatform www.overuit.nl.

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.