nieuws

Radio Oost komt met nieuw lunchprogramma tussen 12.00 en 14.00: 'Sarah!'

Sarah de Geest
Sarah de Geest
Radio Oost heeft met ingang van maandag 4 juli een nieuw lunchprogramma. Presentator Sarah de Geest praat de luisteraars elke werkdag tussen 12.00 en 14.00 uur bij over alles wat de inwoners van Overijssel bezighoudt.
Het programma ''Sarah! De lunch bij Radio Oost…'' geeft aandacht aan grote maar ook kleine zaken, serieus of met een knipoog. Verhalen uit de provincie worden omlijst met een lekkere portie muziek.

Sarah de Geest

"De liefde voor radio zit al lang in me. Tijdens mijn studie op School voor Journalistiek in Utrecht heb ik me ook gericht op radio. In 2000 liep ik stage bij RTV Oost toen de vuurwerkramp in Enschede gebeurde. Ik mocht het gebied in, live radio maken. Sindsdien ben ik hier nooit meer weggegaan."
"In de afgelopen 16 jaar heb ik zo veel verschillende dingen gedaan. Begonnen als verslaggever, later bulletins lezen op radio en presenteren op tv. Daar komt nu weer iets nieuws bij: een eigen radioprogramma! Wat heb ik zin om daar aan te beginnen. Om de verhalen van de luisteraar te horen! Dus wie wat leuks te vertellen heeft, groot of klein, laat het me weten. Dan spreken we elkaar vast tussen twaalf en twee!"

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.