nieuws

Dom Verdan, dat is wat we doen...

Strongsisters gaan Dom Verdan!
September komt natuurlijk steeds dichterbij en dus ook de Strongsisterrun. Om de kilometers in de benen te krijgen, gaan we aanstaande zondag al vroeg uit de veren. In Reutum doen we mee met de Dom Verdan Loop.

Vroeg uit de veren

Nou ja, degene die 10 km gaan lopen dan. Want die start al om 07.00 uur. De bikkels die 21 kilometer gaan lopen, mogen terecht iets langer uitslapen. Zij starten om 10.00 uur. En de 5 km lopers staan om 09.00 uur startklaar.

Verschillende afstanden

Binnen ons team zijn er meiden die een (halve) marathon kunnen lopen en meiden die nog niet zo lang hardlopen. We doen in Reutum met een aantal meiden de 10 km en een aantal gaat 21 km lopen!

Dom Verdan Loop in Reutum

In alle vroegte, vanaf 07.00 uur in de ochtend kunnen hardlopers èn wandelaars, als we de organisatie mogen geloven, genieten van al het moois wat de “morgenstond” te bieden heeft. En letterlijk de ochtendnevel opsnuiven. We gaan het meemaken. En na onze inspanning kunnen we op het Kerkplein gaan genieten van een ontbijtbuffet. Nu al zin in!

Goeiemiddag Overijssel

In Goeiemiddag Overijssel sprak presentator Marcel Spijkerman met Herbert Wesselink, één van de organisatoren van de Dom Verdan Loop.

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.