nieuws

Proefkonijnen gezocht voor psychisch experiment in Zwolle

Je laat je met een stel vrienden vrijwillig opsluiten in een kamer. Daarna mag je er niet meer uit... tenzij je allerlei opdrachten goed oplost. Dat is het concept van zogeheten Escape Rooms, razend populair in alle grote steden van de wereld. En ook in Zwolle.
Johan Post en Laurens van Laar zijn de eigenaren van de spelkamers in Zwolle. "Het is te vergelijken met een computerspel, maar dan in het echt." Het pand waar ze in zitten stamt nog uit de Koude Oorlog en is een oud postsorteercentrum van Zwolle. "Heel spooky." 
De ondernemers hebben net een nieuwe formule bedacht: 'The Experiment'. "The Experiment is nieuw thema, waarbij een van je vrienden je heeft opgegeven bij de psychiatrische inrichting. Eigenlijk vertrouw je het niet helemaal. In deze real-life game van 75 minuten moet je de dokter te slim af zijn. Er wordt gewerkt met acteurs, special effects en interactieve elementen", aldus Post. 

Proefkonijnen gezocht

Het spel is niet voor helden op sokken. Maar die zijn wel welkom voor het testen. Daarom zijn de spelmakers uit Zwolle nog op zoek naar proefpersonen, in allerlei soorten en maten. "Jong en oud, in voor spanning of juist bang aangelegd." Mensen kunnen zich aanmelden via: info@theexperiment.nl.
Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via een WhatsApp-bericht: 06 - 57 03 33 33.

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.