nieuws

Eigenaar afgebrande fietsenwinkel Mulder IJsselmuiden: zwarte dag

Eigenaar Mulder van de gelijknamige fietsenwinkel aan de Veenstraat in IJsselmuiden wordt de dag na de grote brand in zijn zaak geleefd door verzekeraars en inspecteurs. Hij heeft vannacht niet geslapen en noemt het een 'zwarte dag'.
Mulder tweewielers is al meer dan dertig jaar een begrip in IJsselmuiden en omgeving. Gisteren aan het begin van de avond ontstond een brand in winkel die alles in de as heeft gelegd.

Niet geslapen

Hoe het verder gaat, weet de eigenaar nog niet. "Ik heb vannacht niet geslapen, nu zijn de verzekeraars hier ik moet het allemaal nog op een rij zien te krijgen", zegt Mulder in alle hectiek. 
De afgebrande winkel aan de Veenstraat in IJsselmuiden trekt veel bekijks van mensen die een foto nemen van de ravage.

Overbuurvrouw moest huis uit

Een overbuurvrouw van de winkel heeft de nacht bij haar dochter doorgebracht. Haar huis heeft schade. Tijdens de brand zijn bij de vrouw ruiten gesprongen en in het huis zijn verschillende voorwerpen gesmolten door de hitte die vrijkwam.
Het is de brandweer gelukt om de schade aan de naastgelegen gebouwen te beperken. De slager naast de rijwielzaak was vanmorgen gesloten, maar gaat vanmiddag weer open.  
Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via een WhatsApp-bericht: 06 - 57 03 33 33.
Lees meer:

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.