Biertje dwarsboomt optreden van Ronnie Flex in Geesteren

Het gooien van bier maakte gisteravond een einde aan het optreden van Ronnie Flex op het First Day of Summer Festival in Geesteren. Dat schrijft Tubbergen Nieuws. Iemand uit het publiek gooide bewust zijn beker richting een mengpaneel, waardoor de apparatuur het begaf.

Rondom Ronnie Flex is een biergooihype ontstaan. Bij optredens wordt steevast bier naar de rapper gegooid, zo ook vorige week nog bij een optreden in Hengevelde. Ook toen ontstond schade aan geluidsapparatuur. 

Ondanks dat de organisatie was voorbereid op een bierdouche met een beschermkap over de apparatuur ging het toch mis. Een welgemikt biertje kwam terecht op de borst van de geluidsman, waardoor het biertje toch op het mengpaneel terecht kwam. Op dat moment is het optreden van Ronnie Flex beëindigd.

Hoe zat het met de andere artiesten?

De organisatie heeft noodapparatuur geregeld, waardoor de optredens van andere artiesten wel door konden gaan. "Het feestje is er trouwens niet minder om en dat gaat nu ook gewoon weer door", zegt de organisatie tegen de lokale nieuwssite.

De schade bedraagt zo'n 2.000 euro.

Meer over dit onderwerp:
cultuur Nieuws
Deel dit artikel:

Reageren