nieuws

Taptoe Almelo in Polman Stadion: "Dit is topsport"

De groene grasmat van het Polman Stadion in Almelo maakt aanstaande zaterdag plaats voor de grote Benefiet Taptoe. De opbrengsten gaan naar de stichting 'Kans voor een Kind' en naar de stichting 'Equator Medicare'. Met dat geld worden bijvoorbeeld in Ecuador nieuwe waterputten gebouwd voor schoon drinkwater om babysterfte tegen te gaan.
Deze editie zijn de beste korpsen van Nederland aangetrokken die belangeloos optreden. Zoals het  Drum- en Showband Adest Musica Sassenheim, Kamper Trompetter Korps en het Jong Kamper Trompetter Korps Kampen. Maar ook Trompetterkorps der Koninklijke Marechaussee, een bijzonderheid om dat het korps niet vaak aan dit soort evenementen meedoet. 
Commissaris van de Koning Ank Bijleveld opent het spektakel zaterdag om 19 uur. Vanaf 15 uur is er al een 'streetparade' in het centrum van Almelo. Voorzitter Bert Nijhuis van de Taptoe Almelo: "Het wordt weer een groots spektakel in het Polman Stadion. Het is echt topsport met het spelen van de marsmuziek én de gehele choreografie erbij. Een bijzonder evenement dat je een keer mee moet maken."
Wilt u erbij zijn, er zijn nog kaarten te koop bij het Polman Stadion.

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.