nieuws

De Jong Transport Op- en Overslag in Hengelo failliet

Transportbedrijf De Jong failliet
Transportbedrijf De Jong failliet
De Jong Transport Op- en Overslag in Hengelo is failliet. Bij het bedrijf werkten volgens de curator op het moment van het faillissement bijna vijftig mensen.
Het bedrijf heeft zelf het faillissement aangevraagd. Volgens curator Bleker is het nu zaak om de aanleiding van de slechte financiële positie en de kansen op een doorstart te onderzoeken. Over het voortzetten van de onderneming is nu nog niets te zeggen.
Het transportbedrijf heeft ruim twintig jaar bestaan en vervoerde voor een groot deel goederen in Nederland. Daarnaast was het operationeel in België en de Scandinavische landen.

Ook Bouwbedrijf en leverancier bakmachines failliet

De rechtbank in Almelo sprak vandaag ook het gevraagde faillissement van bouwbedrijf H. Klein Poelhuis B.V. in Haaksbergen uit. Volgens de eigen informatie op de website werkten daar veertien mensen. In dit faillissement is meester Haafkes curator.
Volgens de griffie van de rechtbank is ook Dutch Pancake Factory in Wijhe failliet verklaard. Het bedrijf is gespecialiseerd in de levering van apparatuur aan de horeca. Er staan volgens de laatste officiële gegevens vijf mensen op de loonlijst. Meester Daniels is benoemd tot curator. 
Eerder deze week sprak de rechtbank in Zwolle al het faillissement uit over de IJsselmeer transport B.V. in Onna, Dé Praktijkgroep in Nieuwleusen en Hansje aan de Kade B.V. in Zwolle.
Lees meer:

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.