nieuws

Video: de overvallers bij hotel Campanile Zwolle

Overval bij hotel Campanile Zwolle
Overval bij hotel Campanile Zwolle © RTV Oost / Onder de Loep
De politie heeft beelden vrijgegeven waarop de overval bij hotel Campanile in Zwolle te zien is. In de nacht van zaterdag 18 juni op zondag 19 juni is de nachtportier van het hotel aan de Schuttevaerkade overvallen door drie mannen.
Onder bedreiging van een vuurwapen moet hij het geld uit de kassa afstaan. Binnen een minuut rennen de mannen met de buit het hotel uit.

Gezicht en jas herkenbaar

Hoewel de overvallers zich flink vermomd hebben met bivakmutsen, zijn ze volgens de politie mogelijk toch te herkennen. Eén van de overvallers valt op door zijn felblauwe jas waarop meerdere logo’s staan. Van een tweede overvaller is een deel van het gezicht te zien.
Na de overval zijn de mannen via de Govert Flinckstraat naar het parkje bij speeltuinvereniging Het Noorden gerend. Het is onbekend of ze daar in een voertuig zijn gestapt. Er zijn aanwijzingen dat de drie mannen zich voor de overval ook in het park hebben opgehouden.

Tips?

Wie de mannen herkent of andere informatie heeft zodat deze overval opgelost kan worden, kan bellen naar het gratis nummer van de tiplijn: 0800 - 6070. Anoniem reageren kan bij Meld Misdaad Anoniem: 0800 - 7000.
Update 16 november: voor deze overval is een verdachte aangehouden. 
Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via een WhatsApp-bericht: 06 - 57 03 33 33.
Lees meer:

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.