nieuws

Verdachte van schietpartij Castorweg Hengelo blijft in de cel

Onder de Loep
Onder de Loep
De man die ervan wordt verdacht op een huis te hebben geschoten aan de Castorweg in Hengelo blijft voorlopig vastzitten. De rechtbank heeft bepaald dat hij de komende 90 dagen in de cel moet doorbrengen.
Op maandag 13 juni worden bewoners van de Castorweg in Hengelo opgeschrikt door meerdere harde knallen. Wat blijkt? Een huis is beschoten. De bewoners van het huis raken daarbij niet gewond.

Man (46) aangehouden

Een uur na de schietpartij heeft de politie een verdachte aangehouden. Het gaat om een man van 46 jaar uit Hengelo.
Waarom er op het huis geschoten is kan de politie nog niet zeggen. "We willen meer getuigen spreken die in die nacht, of voor de schietpartij, vreemde dingen hebben gezien in de Castorweg", zegt politiewoordvoerster Chantal Westerhoff.
Onbekende auto in de straat?
"Ook omwonenden die de schoten hebben gehoord en op dat moment bijvoorbeeld een onbekende auto door de straat zagen rijden vragen we te bellen. We zoeken meer getuigen zodat we deze zaak op kunnen lossen. Meerdere aanhoudingen worden dan ook niet uitgesloten."
Wie informatie heeft over de schietpartij kan contact opnemen met de tiplijn: 0800 - 6070 (gratis nummer). Anoniem reageren kan via Meld Misdaad Anoniem: 0800 - 7000. Vertrouwelijk spreken met iemand van het Team Criminele Inlichtingen kan via 079 - 345 8 999.
Lees meer:
Lees meer:

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.