nieuws

Inbreker met diep bouwvakkersdecolleté gefilmd bij bouwmachinehandel in Nijverdal

Inbrekers bij bouwmachinehandel in Nijverdal
Inbrekers bij bouwmachinehandel in Nijverdal © Onder de Loep
Hij moet zo vaak bukken dat zijn broek bijna op zijn knieën hangt. Een bewakingscamera bij bouwmachinehandel Nemaco in Nijverdal heeft een inbreker in een niet al te charmante pose gefilmd.
Op de beelden is te zien dat twee mannen op woensdag 25 mei de toegangsdeur van de winkel slopen. Meteen daarna rennen ze naar de dure gereedschappen.

Blote kont

Hun bigshoppers laden ze in een mum van tijd helemaal vol. Eén van hen heeft duidelijk een te wijde broek aan. Na een paar keer bukken staat hij bijna in zijn blote kont.
Of de de apparaten nog werken na de diefstal is de vraag. Erg netjes gaan de inbrekers er namelijk niet mee om. Meerdere machines vallen uit de tassen en komen hard op de grond terecht. 

Wie raakte gewond?

In elk geval één van de twee inbrekers is er niet zonder verwondingen vanaf gekomen. Bij de gesloopte deur is bloed gevonden en ook door de winkel liep een behoorlijk bloedspoor.
De politie heeft de inbrekers tot nu toe niet kunnen vinden. Wie een idee heeft wordt gevraagd te bellen met de tiplijn: 0800 - 6070 (gratis nummer). Anoniem reageren kan bij Meld Misdaad Anoniem: 0800 - 7000 of via meldmisdaadanoniem.nl
Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via een WhatsApp-bericht: 06 - 57 03 33 33.

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.