nieuws

Video: vrouw steelt voor 1500 euro bij drogist in Zwolle

Onder de Loep
Onder de Loep
Producten van Maybelline, MaxFactor en L'oréal zijn niet veilig in de Kruidvat filialen in Zwolle. Een vrouw steelt in korte tijd voor meer dan tweeduizend euro uit de winkels.
De politie heeft beelden vrijgegeven van de winkel aan het Klein Grachtje in Zwolle. Daar 'shopt' ze op woensdag 15 juni. Betalen doet ze niet. Er verdwijnt voor 1500 euro aan cosmetica in haar tas.
En de alarmpoortjes dan?
Als ze naar buiten loopt, gaat het alarm niet af. Ze gebruikt een tas die waarschijnlijk zo is geprepareerd dat de alarmpoortjes bij de ingang van de winkel niet meer op de gestolen spullen reageren.
Voor deze vrouw is dit niet haar eerste diefstal. Bij het filiaal aan de Thomas a Kempisstraat heeft ze hetzelfde gedaan. Daar was voor achthonderd euro aan cosmetica verdwenen nadat de vrouw er 'gewinkeld' had.

Winkels in Dalfsen en Staphorst ook de dupe

In Dalfsen en Staphorst zijn volgens de politie soortgelijke diefstallen gepleegd. Wie de vrouw herkent wordt verzocht de tiplijn te bellen: 0800 - 6070 (gratis nummer). Anoniem blijven? Bel dan Meld Misdaad Anoniem: 0800 - 7000.

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.