nieuws

Goat stoan aj veur Twente bint…

Twente Leeft
Twente Leeft
Actiedag Twente voor Twente bij RTV OostFC Twente verkeert in zwaar weer en de echte supporter helpt dan ook een handje. Na een periode van onzekerheid gaat de blik nu weer vooruit. Onder de noemer ‘Twente voor Twente’ worden er tot eind juli door de gezamenlijke supportersverenigingen activiteiten georganiseerd om zoveel mogelijk geld voor de club in te zamelen. Op 10 juli vindt bij de Grolsch Veste de Actiedag Twente voor Twente plaats en RTV Oost is er die dag bij.
Het wordt een feestelijke dag met tal van activiteiten voor het publiek. Optredens van artiesten, een kids run sponsorloop, springkussen, marktkraampjes, er is voor jong en oud wat te doen. En natuurlijk wordt er ook voor de innerlijke mens gezorgd. Alle activiteiten hebben maar één doel: geld inzamelen voor FC Twente. Iedereen die op welke wijze dan ook geld heeft ingezameld voor de club kan dat deze dag komen doneren. Van sportclub tot schoolklas, donaties groot en klein, alles is welkom. Verslaggevers Tijmen van Wissing en Bert Eeftink zijn de hele dag aanwezig om verslag te doen. Op Radio Oost hoor je gedurende de dag diverse bijdragen en je ziet de mooiste momenten van de dag ’s avonds bij TV Oost in een uitgebreide samenvatting.
Actiedag Twente voor Twente volg je zondag 10 juli bij Radio Oost en zie je zondag 10 juli om 20.20 uur bij TV Oost. De tv-uitzending wordt herhaald om 22.20 uur.

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.