nieuws

Nieuwe hoofdsponsor Asito en Heracles Almelo hijsen vlag in top bij zonsopkomst

Op het plein voor het stadion van Heracles Almelo zijn vanmorgen in alle vroegte zes vlaggen in top gehesen. Dat gebeurde om de samenwerking met de nieuwe hoofdsponsor Asito symbolisch in te luiden.
Schoonmaakbedrijf Asito heeft veel werknemers in dienst die voor dag en dauw opstaan om bedrijven en kantoorpanden schoon te maken voordat de eerste werknemers arriveren. Om daar bij stil te staan werd bedacht ook de vlaggenceremonie in alle vroegte te doen.

Schitterende dag

"In het leger gebeurt een vlaggenceremonie bij zonsopkomst", vertelt commercieel directeur Remko Stolk van Asito. "Voor ons was dat aanleiding om dat ook te doen." En dus werden de vlaggen van Heracles Almelo en Asito rond 05.15 uur vanmorgen in top gehesen.
Asito is de nieuwe hoofdsponsor van de Almelose eredivisieclub, nadat die rol de afgelopen dertien jaar was weggelegd voor Ten Cate.
"Een schitterende dag", zei algemeen directeur Nico-Jan Hoogma van Heracles Almelo, terwijl hij één van de zes vlaggen in top hees. Ook oud-doelman Arend Steunenberg mocht een vlag laten wapperen. "Toen ik werd gevraagd dacht ik dat het vijf uur 's middags was. Lekker met een borreltje erna. Maar ja, dan gaan we nu maar een broodje eten."

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.