nieuws

Internationale klassieker CSI Twente zie je live bij RTV Oost

CSI Twente 2015
CSI Twente 2015
Precies een maand voor aanvang van de 31e Olympische Spelen in Rio de Janeiro komt de crème de la crème van de internationale springsport weer naar Geesteren voor de 42e editie van CSI Twente. De internationale klassieker op het Erve Maathuis. TV Oost doet zondag 10 juli live verslag van de Grote Prijs van Twente.
De live-uitzending begint om 15.00 uur met beelden van de eerste ronde van de Grote Prijs van Twente. Vanaf 17.00 uur is de finale van de Grote Prijs te zien, met de barrage en de huldiging. De presentatie is in handen van Hester van den Top.
Ook Radio Oost doet live verslag van het prestigieuze paardensportevenement in Geesteren. De Grand Prix werd vorig jaar een prooi voor de toen pas negentienjarige Bertram Allen met Molly Mallone. De Ier was daarmee de jongste winnaar ooit uit de rijke geschiedenis van het CSI Twente, die in 1975 begon. Dit jaar onder de deelnemers onder anderen Denis Lynch, Lars Nieberg, Albert Zoer en uit Overijssel Gert Jan Bruggink, Julia Kayser en Frank Schuttert.
Zondagavond is op TV Oost een uitgebreide special te zien van het evenement met ook aandacht voor het sfeervolle randgebeuren. De wedstrijd en alle uitslagen zijn tevens te volgen via de website: www.rtvoost.nl
De live-uitzending van CSI Twente begint op zondag 10 juli om 15.00 uur, de special is te zien om 21.20 uur.

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.