nieuws

Clubtopscorer De Kogel langer bij Go Ahead Eagles; spits verlengt contract met twee jaar

Leon de Kogel scoort voor Go Ahead Eagles
Leon de Kogel scoort voor Go Ahead Eagles
Leon de Kogel speelt ook de komende twee seizoenen bij Go Ahead Eagles. De spits heeft zijn contract verlengd tot de zomer van 2018.
Ondanks interesse van andere clubs, heeft de 24-jarige clubtopscorer van afgelopen seizoen besloten zijn contract in Deventer te verlengen. 
"Hij heeft zijn waarde voor Go Ahead Eagles reeds bewezen en heeft laten zien over scorend vermogen te beschikken", laat technisch manager Dennis Bekking weten op de website van Go Ahead Eagles.
"Zijn doelpuntenproductie van vorig seizoen in de Jupiler League is daarvan de cijfermatige bevestiging. We zijn blij dat we onze samenwerking met Leon kunnen continueren in de Eredivisie.”

Afgelopen seizoen

De Kogel was afgelopen seizoen belangrijk in Deventer. Met 25 doelpunten in de Jupiler League kroonde hij zich tot clubtopscorer. Ook in de nacompetitie was hij met drie doelpunten onmisbaar voor de Deventenaren.
“We hebben een hele goede spelersgroep, waar ik het goed mee kan vinden”, verklaart De Kogel zijn keuze om langer in Deventer te blijven.
“De onderlinge samenwerking is goed en daarnaast is de begeleiding bij Go Ahead Eagles top geregeld. Daar hecht ik veel waarde aan. Ik zit gewoon goed in Deventer. Ik heb weliswaar eerder in mijn carrière bij FC Utrecht gespeeld, maar nog niet eerder heb ik bij een club gezeten waar het zo enorm leeft als bij Go Ahead Eagles.”

Eredivisie

Daarnaast wil de spits zijn kwaliteiten volgend seizoen graag in de Eredivisie laten zien. “De Eredivisie is toch weer een stapje hoger”, weet De Kogel, die eerder met FC Utrecht op het hoogste niveau actief was.
“Het zal allemaal zwaarder worden en elke wedstrijd zal op zichzelf staan. Maar bovenal wil ik met Go Ahead Eagles vlammen in de Eredivisie.”

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.