nieuws

Programma's bekend: Quick'20 in eerste speelronde tegen HSC'21

Sportcomplex Quick'20
Sportcomplex Quick'20
De KNVB heeft zaterdag de competitieprogramma voor de tweede divisie, de derde divisie en de hoofdklasse bekendgemaakt. Vrijdag werd de eerste speelronde van de nieuw te vormen tweede divisie al duidelijk.Â
HHC Hardenberg en Jong FC Twente spelen komend seizoen in de tweede divisie. HHC begint op zaterdag 13 augustus met een thuiswedstrijd tegen GVVV en gaat een week later op bezoek bij Spakenburg. Jong FC Twente krijgt op zondag 14 augustus AFC op bezoek. Een week later wacht een uitduel met Jong Vitesse. Jong FC Twente en HHC Hardenberg treffen elkaar voor het eerst op zaterdag 29 oktober. 

Derde divisie

In de derde divisie zaterdag zitten geen Overijsselse clubs, maar de derde divisie zondag is met Quick'20 en HSC'21 vertegenwoordigd. Beide ploegen treffen elkaar al op 14 augustus in de eerste speelronde in Oldenzaal. HSC'21 speelt een week later de eerste thuiswedstrijd tegen JVC Cuijk. Quick'20 gaat dan op bezoek bij Dongen.

Hoofdklasse

In de hoofdklasse B op zaterdag spelen komend seizoen Excelsior'31, Staphorst en SC Genemuiden. Excelsior'31 en Staphorst beginnen met een thuiswedstrijd op 20 augustus. Excelsior'31 neemt het in Rijssen op tegen SDV Barneveld, terwijl Urk op bezoek gaat bij Staphorst. SC Genemuiden speelt in de eerste ronde een uitwedstrijd tegen ACV. Genemuiden krijgt een week later bezoek van Flevo Boys. Urk is dan de tegenstander van Excelsior'31. Staphorst gaat in de tweede ronde naar asv Dronten. 
Dieze West komt komend seizoen uit in de hoofdklasse A op zondag. De ploeg uit Zwolle start op 21 augustus met een uitwedstrijd tegen ADO'20. Een week later wacht de eerste thuiswedstrijd. Dan komt De Meern op bezoek.

Volledige programma's

Lees meer:
Lees meer:

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.