Go Ahead Eagles wint eerste oefenduel met tienklapper

Go Ahead Eagles heeft zaterdagmiddag de eerste oefenwedstrijd met duidelijke cijfers gewonnen. De Deventer ploeg was met 0-10 te sterk voor SV Terwolde.Â
Halverwege leidde Go Ahead Eagles met 0-4. Teije ten Den, Randy Wolters, Kevin Brands en Kenny Teijsse zorgden voor de doelpunten. Het duel werd in de eerste nog even stilgelegd vanwege onweer boven Terwolde. Na rust ging Go Ahead Eagles verder met scoren en liep het uit naar 0-10 overwinning. Joey Suk wist in de tweede helft vier keer te scoren. Daarnaast benutte Leon de Kogel een strafschop en scoorde Sam Hendriks. Go Ahead Eagles speelt dinsdag bij Voorwaarts Twello.