nieuws

Klein Kromhof op podium bij Dutch Masters of Motocross in Emmen

Ceriel Klein Kromhof
Ceriel Klein Kromhof
Ceriel Klein Kromhof is zondag derde geworden bij de Dutch Masters of Motocross in Emmen. De motorcrosser uit Daarlerveen eindigde in beide manches als derde in de MX1-klasse.Â
Ondanks de derde plek in Emmen heeft Klein Kromhof slechts een kleine kans op een eremetaal in het Nederlands kampioenschap. Met nog een wedstrijd te gaan staat hij vijfde in het klassement. Rick Satink uit Hengevelde heeft een grotere kans op een medaille. Satink werd zesde in Emmen, maar staat vierde in het klassement met een punt achterstand op Kevin Wouts. In Emmen ging de zege naar Glenn Coldenhoff. Evgeny Bobryshev werd tweede, maar leidt het klassement van de MX1.

Elzinga derde in 125cc-klasse

Rick Elzinga uit Zenderen eindigde op de derde plek in de 125cc-klasse. Hij werd vierde in de tweede manche en zesde in het tweede bedrijf, maar eindigde dus als derde in het dagklassement. Jago Geerts won de 125cc-klasse in Emmen. Mikkel Haarup werd tweede. Elzinga staat vijfde in het algemeen klassement, maar maakt nog kans op de derde plek. Volgende week is de laatste wedstrijd in Halle. 

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.