nieuws

Zomertour op het water in Zwartsluis

Vandaag is RTV Oost in het dorp Zwartsluis, een geliefde uitvalsbasis voor watersporters.Â
Het team van Mooi Overijssel is te gast bij het Recreatiecentrum Zwartewater, aan de Vleugel te Zwartsluis. Vanaf deze locatie kun je over het water alle kanten op: naar Zwolle over de Vecht of binnen een paar uur ben je met de boot op het Zwartemeer, Ketelmeer of het IJsselmeer.

Live uitzending

Op Radio Oost hoort u de hele dag updates vanuit Zwartsluis en omgeving. Van 17.20 uur tot 18.00 uur is een liveshow op TV Oost te zien.  
In de TV-show worden gesprekken gevoerd met betrokkenen en worden reportages over activiteiten in de omgeving uitgezonden. We gaan varen met een sloep door het natuurgebied Weerribben-Wieden. En we brengen een bezoek aan de 'Zintuigentuin' van Albert en Anneke Greveling, die verscholen ligt in een woonwijk van Zwartsluis.

Volg en win op social media

De belevenissen van onze ploeg zijn dagelijks ook te volgen via social media. Mooi Overijssel plaatst updates op Twitter, Instagram en heeft ook een eigen Facebookpagina.
U kunt op Facebook overigens ook meedoen met onze prijsvraag: weet u wat de naam is van de aangegeven straat? Bekijk de 360 graden video op Facebook en maak kans op een plekje aan onze tafel tijdens de RTV Oost Barbecue op 26 augustus. En natuurlijk mag je dan iemand meenemen!

Videoplatform op site en apps

Een belangrijk onderdeel van Mooi Overijssel is het bijbehorende videoplatform in de vorm van een website en app. Mooi Overijssel is gevuld met historisch materiaal uit de archieven van RTV Oost, actuele videoreportages en materiaal van Youtube en Vimeo. Het videomateriaal heeft niet zozeer een nieuwswaarde, maar laat in beeld zien hoe mooi Overijssel is.

Terugkijken?

Wilt u de reportages van vandaag terugkijken? De losse clips worden na de uitzending bij dit artikel geplaatst, maar u kunt ook de volledige uitzending terugkijken óf een blik werpen op de website van Mooi Overijssel. Daar komen, naast al het historische materiaal, ook clips die vandaag zijn opgenomen te staan.

Agenda

Mooi Overijssel doet deze zomer tientallen plekken aan. Wilt u weten wanneer we waar staan? Bekijk dan onze agenda!

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.