nieuws

Zomertour in landgoederendorp Dalfsen

Vandaag is RTV Oost in Dalfsen, waar landgoederen, havezaten en zelfs een Middeleeuws kasteel het decor vormen.
Het team van Mooi Overijssel is te gast bij Hotel Restaurant Het Roode Hert aan de Hessenweg in Dalfsen. 

Live uitzending

Vanaf deze locatie wordt live uitgezonden op radio en TV Oost. Op radio Oost hoort u regelmatig updates uit Dalfsen en omgeving en om 17.20 is er een liveshow op TV Oost tot 18.00 uur. 
In de TV-show worden gesprekken gevoerd met betrokkenen en worden reportages over activiteiten in de omgeving uitgezonden. Bas Schultz komt vertellen over de zesde editie van het Stone Rock Festival en met Jaap van den Broek rijden we in een bijzondere oldtimer door de omgeving van Dalfsen.

Volg en win op social media

De belevenissen van onze ploeg zijn dagelijks ook te volgen via social media. Mooi Overijssel plaatst updates op Twitter, Instagram en heeft ook een eigen Facebookpagina.
U kunt op Facebook overigens ook meedoen met onze prijsvraag: weet u wat de naam is van de aangegeven straat? Bekijk de 360 graden video op Facebook en maak kans op een plekje aan onze tafel tijdens de RTV Oost Barbecue op 26 augustus. En natuurlijk mag je dan iemand meenemen!

Videoplatform op site en apps

Een belangrijk onderdeel van Mooi Overijssel is het bijbehorende videoplatform in de vorm van een website en app. Mooi Overijssel is gevuld met historisch materiaal uit de archieven van RTV Oost, actuele videoreportages en materiaal van Youtube en Vimeo. Het videomateriaal heeft niet zozeer een nieuwswaarde, maar laat in beeld zien hoe mooi Overijssel is.

Terugkijken?

Wilt u de reportages van vandaag terugkijken? De losse clips worden na de uitzending bij dit artikel geplaatst, maar u kunt ook de volledige uitzending terugkijken óf een blik werpen op de website van Mooi Overijssel. Daar komen, naast al het historische materiaal, ook clips die vandaag zijn opgenomen te staan.

Agenda

Mooi Overijssel doet deze zomer tientallen plekken aan. Wilt u weten wanneer we waar staan? Bekijk dan onze agenda!

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.