nieuws

Mooi Overijssel bij Deventer op Stelten

Vandaag is RTV Oost in Deventer, bij de start van de 20e editie van het theaterfestival Deventer op Stelten.
Het team van Mooi Overijssel is in het centrum van Deventer, waar het internationale buitentheaterfestival vanavond van start gaat. Op het festivalprogramma staan dit jaar vele hoogtepunte, zoals de grootschalige productie 'Mu' van Transe Express en de magische steltenvoorstelling 'Simurgh'. In totaal staan er dit jaar ruim 150 nationale en internationale topvoorstellingen op het programma.

Live uitzending

Vanaf deze locatie wordt live uitgezonden op radio en TV Oost. Op radio Oost hoort u regelmatig updates uit Deventer en omgeving en om 17.20 is er een liveshow op TV Oost tot 18.00 uur. In de TV-show worden gesprekken gevoerd met betrokkenen en worden reportages over activiteiten in de omgeving uitgezonden.

Volg en win op social media
De belevenissen van onze ploeg zijn dagelijks ook te volgen via social media. Mooi Overijssel plaatst updates op Twitter, Instagram en heeft ook een eigen Facebookpagina.
U kunt op Facebook overigens ook meedoen met onze prijsvraag: weet u wat de naam is van de aangegeven straat? Bekijk de 360 graden video op Facebook en maak kans op een plekje aan onze tafel tijdens de RTV Oost Barbecue op 26 augustus. En natuurlijk mag je dan iemand meenemen!

Videoplatform op site en apps

Een belangrijk onderdeel van Mooi Overijssel is het bijbehorende videoplatform in de vorm van een website en app. Mooi Overijssel is gevuld met historisch materiaal uit de archieven van RTV Oost, actuele videoreportages en materiaal van Youtube en Vimeo. Het videomateriaal heeft niet zozeer een nieuwswaarde, maar laat in beeld zien hoe mooi Overijssel is.

Terugkijken?

Wilt u de reportages van vandaag terugkijken? De losse clips worden na de uitzending bij dit artikel geplaatst, maar u kunt ook de volledige uitzending terugkijken óf een blik werpen op de website van Mooi Overijssel. Daar komen, naast al het historische materiaal, ook alle video's van de Mooi Overijssel zomertour op te staan. 

Agenda

Mooi Overijssel doet deze zomer tientallen plekken aan. Wilt u weten wanneer we waar staan? Bekijk dan onze agenda!

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.