nieuws

Eric Kroon nieuwe bestuurder Deventer Ziekenhuis

Eric Kroon in Raad van Bestuur Deventer Ziekenhuis
Eric Kroon in Raad van Bestuur Deventer Ziekenhuis
Eric Kroon is benoemd als lid van de Raad van Bestuur van het Deventer Ziekenhuis. Hij volgt per 1 oktober Jeroen Kleinjan op. Kroon is momenteel financieel directeur van het Arnhemse ziekenhuis Rijnstate.
Daarnaast is Kroon lid van de Raad van Toezicht van Stichting Jeugdinterventies.J eroen Kleinjan is per 1 juni de nieuwe bestuursvoorzitter van Carintreggeland.
In het Deventer Ziekenhuis gaat Eric Kroon zich onder meer bezighouden met de aansturing van diverse zorggroepen, financiën, medisch-ondersteunende diensten, ICT en de facilitaire dienstverlening.

Raad van Toezicht blij met aanstelling

De Raad van Toezicht is blij met zijn aanstelling. "Met zijn komst halen we een bestuurder binnen die de ziekenhuissector heel goed kent en die zijn sporen ook buiten deze sector heeft verdiend."
"Hij komt binnen in een sterke zorgorganisatie die nu goed naar de toekomst kijkt om zijn zorgstrategie verder aan te scherpen en vooral nog patiëntgerichter te maken. Daarin zal Eric Kroon, naast bestuursvoorzitter Gita Gallé, een belangrijke coördinerende en sturende rol gaan bekleden."

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.