nieuws

Rick Harssema mag kampioenshirt FC Twente houden en 'krijgt' een camera

Rick Harssema uit Assen mag zijn kampioenshirt van FC Twente houden. De 15-jarige wilde het gesigneerde exemplaar zondag laten veilen tijdens de grote publieksactie 'Twente voor Twente'.Â
Rick Harssema is al jaren fan van FC Twente en bezoekt zelfs enkele wedstrijden per jaar. Toen hij hoorde van de publieksactie voor 'zijn clubje' wilde hij een steentje bijdragen door zijn kampioenshirt met handtekeningen van de spelers te laten veilen. De opbrengst zou ten goede komen van de noodlijdende voetbalclub.

Een brok in de keel

De organisatie van 'Twente voor Twente' kreeg een brok in de keel na het lezen van de mail en besloot contact op te nemen met de moeder van Rick. Van haar hoorde men dat Rick spaarde voor een fotocamera. De MediaMarkt werd ingeschakeld en op kosten van het elektronicaconcern mocht Harssema vanmiddag een camera ter waarde van 700 euro uitzoeken.
Als tegenprestatie wordt het gespaarde geld van de 15-jarige fan op de rekening van FC Twente gestort. Het kampioenshirt ging in de tas weer mee terug naar Assen.

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.