nieuws

Veel aandacht voor de nieuwkomers op open dag PEC Zwolle

Lekker weer en de kans om met je idolen op de foto te gaan. Het bleek een ideaal recept voor een drukbezochte open dag van PEC Zwolle.
Als de open dag begint, staat er al een lange rij op de plek waar de selectie zit om handtekeningen uit te delen. De spelers en speelsters nemen rustig de tijd om met de fans op de foto te gaan en een krabbel te zetten op shirts, voetballen en boekjes. Rondom het stadion zijn verder allerlei activiteiten georganiseerd en in de middencirkel wordt een toernooitje G-voetbal gespeeld. 
Aan de lange handtekeningentafel is vooral aandacht voor Anass Achahbar, de spits die overkwam van Feyenoord en die komend seizoen de doelpunten van de vertrokken Lars Veldwijk moet gaan vervangen. Hij heeft het goed naar zijn zin: "Het is gezellig en er hangt een leuke sfeer. Dat is niet alleen vandaag, maar eigenlijk altijd zo hier in Zwolle."
Ook Ted van de Pavert, overgekomen van De Graafschap, vermaakt zich goed in de provinciehoofdstad. Terwijl hij breedlachend met de fans op de foto gaat en handtekeningen zet, vertelt hij over zijn eerste weken in Zwolle: "Ik heb het goed naar m'n zin. Ik wilde graag een stap hoger op, zo voelt het ook. En de open dag is leuk, een horde blauw-witte fans is niks nieuws voor me", sluit hij af met een knipoog. 
Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via een WhatsApp-bericht: 06 - 57 03 33 33.

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.