nieuws

OverUIT: uit-tips voor 15, 16 en 17 juli

Zaterdag is de Authentieke Rijtuigendag in Hardenberg
Zaterdag is de Authentieke Rijtuigendag in Hardenberg
Uitgaansplatform OverUIT geeft wekelijks een aantal tips voor het weekeinde. Deze aflevering onder meer: Zeldzaam Mooi Festival in Deventer, Lil'Hill in Luttenberg en Rijtuigendag Hardenberg.

Fields of Joy

De tweede editie van Fields of Joy begint vrijdagavond 15 juli met een pre-party met Memphis Maniacs. Een dag later gaat het feest verder op Het Hulsbeek in Oldenzaal. Dan treden Dotan, Di-rect, Typhoon en tientallen andere artiesten op.

Zeldzaam Mooi Festival

Het Worpplantsoen in Deventer is zondag het decor van Zeldzaam Mooi Festival. Met livemuziek, theater, veertig marktkramen, workshops en foodtrucks. Oscar Prinsen heeft een balans gevonden tussen zijn kunst en het draaien van plaatjes.

Voeten van de 'Floor'

Voor de 44ste keer Wiezo: van 14 tot en met 17 juli in Wierden. Gerard Ekdom en feestband Dirty Daddies staan donderdagavond op het programma, zaterdag gaan de voeten van de vloer met 2 Brothers on the 4th Floor. Kermis, markten, straatmuzikanten en kinderfestiviteiten maken het feest compleet. 

In een rijtuigie

In Hardenberg is zaterdag 16 juli de jaarlijkse Authentieke Rijtuigendag. Dertig aanspanningen maken een tocht door Hardenberg en omgeving. Vertrek vanaf de Zwieseborg aan de Hardenbergerweg 23. Het begint om 10.00 uur.

Lil'Hill Luttenberg

Sinds 1999 krijgt Luttenberg in de zomer een portie live-muziek om de oren geslingerd tijdens het Lil'Hill Festival. Zaterdag 16 juli treden onder meer St. Tropez, Iguana Death Cult en Breaking Levees op bij het feestterrein aan de Ruitenveensweg. 
Kijk voor alle uit-tips op www.OverUIT.nl. Evenement aanmelden? Mail alle info naar info@overuit.nl.  

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.