In Aziatische stijl door de Kop van Overijssel

RTV Oost is vandaag te gast bij zorgboerderij De Maargies Hoeve in Kallenkote.Â

Het team van Mooi Overijssel is vandaag te gast bij De Maargies Hoeve. Een melkveebedrijf, zorgboerderij en kooklokaal gelegen in Kallenkote. Sinds 2002 biedt de zorgboerderij dagbesteding en logeeropvang aan diverse doelgroepen en daar is in 2010 een theeschenkerij aan toegevoegd. 

Live uitzending

Vanaf deze locatie wordt live uitgezonden op radio en TV Oost. Op radio Oost hoort u overdag regelmatig updates uit Kallenkote en omgeving en om 17.20 uur tot 18.00 uur is er een liveshow op TV Oost.

In de TV-show worden gesprekken gevoerd met betrokkenen en worden reportages over activiteiten in de omgeving uitgezonden. In een Tuk Tuk verkennen we de omgeving van Kallenkote, we gaan theeleuten bij de Theetuin 'Puur Genieten' en gastheer Lu Nijk vertelt over de combinatie van een melkveebedrijf, zorgboerderij en een theeschenkerij. 

Volg en win op social media
De belevenissen van onze ploeg zijn dagelijks ook te volgen via social media. Mooi Overijssel plaatst updates op Twitter, Instagram en heeft ook een eigen Facebookpagina.

U kunt op Facebook overigens ook meedoen met onze prijsvraag: weet u wat de naam is van de aangegeven straat? Bekijk de 360 graden video op Facebook en maak kans op een plekje aan onze tafel tijdens de RTV Oost Barbecue op 26 augustus. En natuurlijk mag je dan iemand meenemen!

Videoplatform op site en apps
Een belangrijk onderdeel van Mooi Overijssel is het bijbehorende videoplatform in de vorm van een website en app. Mooi Overijssel is gevuld met historisch materiaal uit de archieven van RTV Oost, actuele videoreportages en materiaal van Youtube en Vimeo. Het videomateriaal heeft niet zozeer een nieuwswaarde, maar laat in beeld zien hoe mooi Overijssel is.

Terugkijken?
Wilt u de reportages van vandaag terugkijken? De losse clips worden na de uitzending bij dit artikel geplaatst, maar u kunt ook de volledige uitzending terugkijken óf een blik werpen op de website van Mooi Overijssel. Daar komen, naast al het historische materiaal, ook clips die vandaag zijn opgenomen te staan.

Agenda
Mooi Overijssel doet deze zomer tientallen plekken aan. Wilt u weten wanneer we waar staan? Bekijk dan onze agenda!

Tweets over from:mooioverijssel


Tweet #mooioverijssel

Meer over dit onderwerp:
Mooi Overijssel Verhalen
Deel dit artikel:

Reageren