nieuws

Oeps: Attractiepark Slagharen geeft per ongeluk honderden kaarten weg

Ingang van attractiepark Slagharen
Ingang van attractiepark Slagharen
Gratis naar Attractiepark Slagharen: dat gebeurt niet vaak. Toch zorgde een bug in het computersysteem ervoor dat dinsdagavond heel wat mensen binnenkort voor niets door de poorten lopen.
"Enkele honderden kaartjes zijn gratis weggegeven" , zegt woordvoerder Niels Dijkstra. "Bijzonder is dat ons systeem aangeeft dat het maar om zes gratis kaarten gaat. Dit heeft ook met de bug te maken."

Waardoor ging het mis?

"We hebben een 'welkom terug'-actie. Bezoekers die in ons park zijn geweest krijgen een voucher met een kortingscode. Met deze code kunnen goedkope kaarten aangeschaft worden", legt Dijkstra uit. "Met deze kortingscode is wat mis gegaan."
Kortingscode 16SH50 was de boosdoener. Deze korting is niet geldig in de zomervakantie en daar ging het juist mis: in de zogenoemde 'uitsluitingsperiode' konden bezoekers gratis bestellen.

Zijn de gratis kaarten wel geldig?

Hier is woordvoerder Niels Dijkstra bijzonder stellig over: "Jazeker! Wij hebben een fout gemaakt."

Kan ik de code nog steeds gebruiken?

Nee, dat kan niet meer. "Zodra we de bug opmerkten is hebben we de code gestopt", zegt Dijkstra.

Vaker

Het is niet de eerste keer dat het attractiepark in het nieuws komt door goedkope kaarten. In 2014 had Slagharen ook een paar incidenten met kortingscodes. Dijkstra: "Dit is een totaal andere situatie als toen. Absoluut niet vergelijkbaar."
Lees meer:
Lees meer:

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.