nieuws

Duo steelt voor 600 euro babyvoeding bij winkels in Overijssel

Duo steelt voor 600 euro babyvoeding bij winkels in Overijssel
Duo steelt voor 600 euro babyvoeding bij winkels in Overijssel
Twee mannen hebben de afgelopen tijd op verschillende plekken in Overijssel babyvoeding gestolen. De twee hebben bij zes winkels voor een totaalbedrag van 600 euro babyvoeding ingeslagen.
Op 8 juni 'vereren' ze de Albert Heijn en de Etos in winkelcentrum Groot Driene in Hengelo met een bezoek. Daar zijn bewakingsbeelden van.
Op de beelden is te zien dat de dieven vermoedelijk gebruik maken van een geprepareerde tas om het alarm niet te laten afgaan als ze met de gestolen babyvoeding de winkel uitlopen.
Na winkelcentrum Groot Driene wordt ook nog winkelcentrum De Hengelose Esch in Hengelo aangedaan en later stelen de twee nog in Westerhaar, Nijverdal en in Zwolle babyvoeding. 
Wie herkent de winkeldieven? Let bij de man met de baard, de bril en de rode gympen ook op zijn armen. Hij heeft er opvallende tattoos op staan. Waar waren deze mannen rond 8 juni, waar zijn ze nu, hebben ze ook op andere plaatsen toegeslagen?   
Bel de politie met uw tips op 0800 – 6070. Anoniem bellen kan via 0800 – 7000. Anoniem en digitaal tippen bij Meld Misdaad Anoniem kan hier.

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.