Heracles Almelo lijdt tegen Preussen Münster eerste nederlaag in voorbereiding

Heracles Almelo heeft vanmiddag de eerste nederlaag van de voorbereiding geleden. In Billerbeck was Preussen Münster met 3-1 te sterk voor de ploeg van trainer John Stegeman.
Het duel begon nog wel goed voor de Almeloërs, want na 20 minuten kwam Heracles op voorsprong. Thomas Bruns benutte een vrije trap. Tien minuten later werd het gelijk door een strafschop van Amaury Bisschoff. Kort voor rust kwamen de Duitsers zelfs op voorsprong. Jesse Weissenfels zorgde uit een scrimmage voor de 2-1. Na een uur spelen zorgde Adriano Grimaldi voor de 3-1. Daar bleef het bij in Billerbeck.

Programma

Heracles speelt hierna nog drie oefenduels. Dinsdag is SF Lotte de tegenstander, zaterdag 23 juli Cordoba en een week later Karabukspor. Tussendoor speelt de ploeg in de Europa League.