nieuws

Hidde ter Avest ziet kansen op EK onder 19: "Iedereen aan mekaar gewaagd"

Hidde ter Avest denkt dat er nog mooie dingen kunnen gebeuren voor Oranje onder 19 op het EK in Duitsland. De ploeg won van Kroatië en verloor gisteren van Engeland. Maandag is tegen Frankrijk een gelijkspel genoeg voor een plek in de halve finales.
Gisteren verloor Oranje in de blessuretijd van Engeland. En dus was de teleurstelling in het Nederlandse kamp groot: "Heel groot, maar er is nog niks aan de hand. We hebben het allemaal nog in eigen hand en moeten maandag gewoon winnen."

"Kan van alles gebeuren"

De verdediger van FC Twente ziet kansen als Oranje de halve finales haalt: "Niveau is hoog, wat we verwacht hadden. Iedereen is aan mekaar gewaagd, je hebt geen mindere landen ertussen vind ik, dus er kan van alles gebeuren."

"Meer inprikken"

Tegen Frankrijk moet Oranje niet teveel veranderen denkt Ter Avest: "Ik denk een wat meer voetballende ploeg dan de Engelsen. Weer een hele fysieke ploeg, maar we moeten het gewoon weer op dezelfde manier doen want daardoor hebben we ook gewoon veel kansen gecreëerd, maar nu moeten we er wel wat meer inprikken."
Lees meer:
Lees meer:
Lees meer:

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.