FC Twente verliest in Vriezenveen van PAOK Saloniki

FC Twente heeft vanmiddag het oefenduel tegen PAOK Saloniki verloren. In Vriezenveen wonnen de Grieken met 2-0.
In het begin van de eerste helft was de Griekse ploeg veel beter dan FC Twente. Hele grote kansen creëerde het niet, maar er werd nog wel op de lat gekopt. Doelman Nick Marsman moest nog een paar keer redding brengen en deed dat goed. Twente kwam er één keer uit, maar Frederik Jensen schoot over. Bij rust was het 0-0. Een klein kwartier voor het einde kwam PAOK op voorsprong door een treffer van Yevhen Shakov. Een paar minuten later was de wedstrijd beslist toen Jairo de Macedo de 0-2 aantekende en dat betekende ook de eindstand.
Volgende week zaterdag speelt FC Twente tegen  Al-Taawoun FC, daarna zijn Southampton en Konyaspor nog tegenstanders van de ploeg van trainer René Hake.