nieuws

Vee maakt plaats voor tentjes op de Stadscamping in Kampen

De paardenpoep moest van het weiland worden gehaald zodat er tenten kunnen staan. De kinderboerderij aan de Buitensingel in Kampen leent de grond aan de Stadscamping.
''Hebben we nog een tent voor deze mensen?'' roept Klasina over het terrein van de kinderboerderij. Vanochtend ging de camping open en konden de tenten, die soms ook worden geleend, met de haringen in het gras.
''Sommige mensen hebben geen geld om op vakantie te gaan'', vertelt Klasina van Egmond, de motor achter de Stadscamping. ''Dan is dit een mooie uitkomst.'' Op de camping staan veel verschillende bezoekers. Zo heeft de Stadscamping in samenwerking met PVGZ en Ikzijnwij de mogelijkheid geboden voor ouderen en beperkten om vakantie te vieren.

Het is Annemarie gelukt!

De jonge Annemarie van Wezep heeft afgelopen kerst bij het Sinterklaashuis in Kampen gewenst dat ze gelukkig zou worden met haar moeder. Daar heeft de organisatie van de Stadscamping direct op gereageerd. Annemarie en haar moeder staan nu met de tent in Kampen.
''Ik wenste dat ik gelukkig zou worden met mijn moeder en dat is gelukt'', glundert Annemarie.

Het weer is een handicap

Het is nu al tropisch warm, maar het belooft nog warmer te worden. ''Voor ouderen is dat een handicap, daarom hebben we daar in het programma ook rekening mee gehouden. De kinderen kunnen nog wel gewoon buiten spelen'', aldus Klasina.
Lees meer:

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.