nieuws

Emotionele bijeenkomst medewerkers Wawollie in Goor

Ongeveer veertig medewerkers en vrijwilligers van de afgebrande kringloopwinkel Wawollie in Goor zijn vanmiddag samen gekomen in de raadszaal van het gemeentehuis van Hof van Twente.
Eigenaar Hans Messie heeft de bijeenkomst georganiseerd om vragen van het personeel te beantwoorden. De medewerkers deelden hun verdriet en staken elkaar een hart onder de riem.
Het overgrote deel van de aanwezige medewerkers wil het liefst zo snel mogelijk weer beginnen met de kringloopwinkel. Hans Messie ziet geen reden waarom dat niet zou kunnen. "Wanneer dat gaat gebeuren is nog niet te zeggen. Er moeten natuurlijk nog veel zaken geregeld worden, zoals de verzekering", zegt Messie.

Oorzaak brand is de grote vraag

De grote vraag die bij de medewerkers leeft is hoe de brand heeft kunnen ontstaan. Het gerucht dat de brand aangestoken zou zijn maakt de medewerkers boos en verdrietig. "Het is onwerkelijk, dat is het enige woord dat ik kan bedenken", zegt Amanda Aalbers.

Crowdfunding

Bij Pascal Romijn overheerst onbegrip:"Ik was hier aan werk binnen een re-integratieproject en heb er nu maar kort kunnen werken. Ik ben van plan om een crowdfunding actie op te zetten om Wawollie te helpen", zegt hij.
Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via een WhatsApp-bericht: 06 - 57 03 33 33.
Lees meer:
Lees meer:
Lees meer:
Lees meer:
Lees meer:

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.