nieuws

Inhaken! Pitstop Boys uit Enschede brengen ode aan Max Verstappen met nummer 'Super Max'

De Pitstop Boys uit Enschede hopen eindelijk een nummer gevonden te hebben waarmee fans van Max Verstappen de jonge F1-coureur een hart onder de riem kunnen steken. De heren uit Enschede brachten een paar dagen geleden hun nummer 'Super Max' uit.
Marco Mars is een van de drie Pitstop Boys. Hij vertelt dat hij en zijn twee vrienden, Rob Toonen en Jeroen Hilgenberg, op het idee kwamen toen ze in Duitsland een nummer over de Amerikaanse acteur Johnny Depp hoorden.
"Dat nummer is daar zo populair, dat wij met onze muziekachtergrond dachten: dat kunnen wij ook."

Nummer voor de fans

De heren kozen uiteindelijk voor een nummer over Max Verstappen. Marco: "We zijn alle drie fan van Max en van Formule 1. Daarnaast wordt de Formule 1 dankzij hem ontzettend goed bekeken, maar hebben de fans nog niet echt een nummer waarmee ze kunnen laten horen dat ze achter hem staan."
"Toen we eenmaal het idee hadden, zijn we zo snel mogelijk de studio bij mij thuis in gedoken", gaat Marco verder. "Daar hebben we het nummer opgenomen. Maar het leukste was het opnemen van de videoclip, die is opgenomen bij de Kartbaan Oldenzaal."

Reactie van Max' management

Het nummer is nu een paar dagen dagen uit; de videoclip is te bekijken op YouTube en het nummer onder andere te downloaden via iTunes. Heeft Max Verstappen het nummer zelf al gehoord?
"Nou", lacht Marco, "we hebben het al wel gedeeld op Twitter en ik zag dat zijn Facebook-pagina ons volgt op Facebook. Maar hij heeft persoonlijk nog niets aan ons laten weten."

Optreden

De Pitstop Boys hopen dat het nummer aanslaat en veelvuldig gezongen gaat worden tijdens races. Of ze ook zelf met het nummer gaan optreden, durft Marco nog niet te zeggen. "Dat is toekomstmuziek. Laten we eerst maar eens zien hoe het allemaal loopt en of het nummer aanslaat."
Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via een WhatsApp-bericht: 06 - 57 03 33 33.
Lees meer:
Lees meer:

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.