nieuws

Weer inbraak na een topdag, zwembad Gramsbergen gelooft niet in toeval

Voor de vierde keer is zwembad Hattemat in Gramsbergen doelwit geworden van inbrekers na een topdag met veel bnezoekers. Volgens Albert van der Veen van het zwembad kan bijna geen sprake meer zijn van toeval.
“Het is wel raar. Gisteren nog een topdag gehad met ruim 1330 bezoekers. Dat wordt dan op Facebook geplaatst met de mededeling hoe geweldig dit is, en dan nu dit”, aldus Albert van de Veen van het zwembad Hattemat.

Simpele rekensom

Het is de vierde keer dat hij een inbraak meemaakt. "En iedere keer na een dag waarbij we veel bezoekers hebben mogen ontvangen. Voor degenen die op geld uit zijn is het een simpel rekensommetje als wij bezoekersaantallen doorgeven.”
Of er een verband is en het zwembad de bezoekcijfers nu voor zich houdt is onduidelijk. 

Goedkoper kaartje, wisselgeld achter slot en grendel

Het zwembad heeft vanmorgen de prijs voor een kaartje noodgedwongen moeten aanpassen. De medewerkers konden niet bij het wisselgeld in de kluis. Wat wel kon was de prijs voor een kaartje -naar beneden- afronden, zodat betalen makkelijker was.
Bij de inbraak afgelopen nacht werd een raam en de kluisdeur vernield. De deur werd niet opengebroken maar wel het slot. De inbrekers zijn zonder buit vertrokken.

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.