nieuws

Europese tickets Heracles-duel in Portugal gaan als warme broodjes over toonbank

De Europese tickets van het uitduel van Heracles in Portugal gaan grif van de hand. De start van de voorverkoop begon vrijdagmiddag.
Voor de fanshop vormde zich aan het begin van de middag een grote rij supporters van jong tot oud. Opvallend was dat de meeste fans op eigen gelegenheid naar Portugal afreizen. Of met het vliegtuig of met de auto.

'Dit is een historisch kaartje'

Veel Almeloërs zien een georganiseerde busreis van meer dan 50 uur niet zitten. Voor oudere supporters hebben de tickets een bijzondere lading. Eén van de fans liet dat duidelijk blijken. "Dit is een historisch kaartje. Voor het eerst Europa in. Heel bijzonder voor mij. Ik ging al als klein jochie met m'n vader aan de hand naar het stadion aan de Bornerbroeksestraat. Heerlijk. " 
Daarna vertrok de Almeloër met z'n gezin naar huis om op de bemachtiging van het kaartje te proosten. "Zoiets maak je maar één keer mee", aldus de fervente Heracles-aanhanger. 

Snel enkele honderden kaarten weg

Enkele honderden kaarten gingen grif van de hand. Heracles speelt het eerste Europese duel volgende week donderdagavond thuis. Daarna voigt de return in Portugal. 

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.