nieuws

Bel Hassani niet op de radar van de topclubs: "Ben teleurgesteld in de top van Nederland"

Bel Hassani naar het buitenland?
Bel Hassani naar het buitenland? © Pro Shots
Jan Smit liet gisteren aan RTV Oost weten dat zijn sterspeler Illias Bel Hassani in de belangstelling staat. De voorzitter van Heracles Almelo lijkt in ieder geval niet in onderhandeling te hoeven met de Nederlandse topclubs.
Dat valt in ieder geval op te maken uit de woorden van Bel Hassani aan de Volkskrant. Ajax, PSV en Feyenoord zien in de middenvelder voorlopig nog geen directe versterking.

Teleurstelling

"Ik ben teleurgesteld in de top van Nederland", begint Bel Hassani. "Of laat ik zeggen dat ik het raar vind dat het slechts bij informeren blijft. Ik hoor bij de top-vijf, heb ik vorig seizoen bewezen." De 23-jarige middenvelder doelt naast de traditionele top drie op clubs als AZ en FC Utrecht.

Buitenland

Bel Hassani moet bij een transfer dus naar eigen zeggen over de landsgrenzen kijken. "Ik wil heel graag een stap zetten in Nederland, dat heb ik altijd gezegd. Maar ik word bijna gedwongen naar het buitenland te gaan", geeft hij te kennen. "En dan zeggen ze straks weer: hij kiest voor het geld. Maar zo zit het dus niet." Zijn contract in Almelo loopt nog één jaar door.
Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via een WhatsApp-bericht: 06 - 57 03 33 33.

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.