nieuws

FC Twente langer door met drie jeugdspelers

Soumaoro (links) en Mbikulu (rechts)
Soumaoro (links) en Mbikulu (rechts)
FC Twente heeft drie jeugdspelers langer aan zich weten te binden. Brem Soumaoro, Sven Mbikulu en Delano Grootenhuis zijn ook de komende jaren te bewonderen in het shirt van FC Twente.Â
De drie spelers van Jong FC Twente zetten vanmiddag hun handtekening onder de verbintenis in het bijzijn van hun trainer Paul Bosvelt en Hoofd Opleiding Michel Jansen. 

Soumaoro

Van de spelers is Brem Soumaoro de bekendste. Hij maakte in de voorbereiding al speelminuten in het eerste team. "In de afgelopen twee seizoenen ben ik als voetballer completer geworden", aldus Soumaoro op de website van de club. "Mijn instelling en mentaliteit zijn verbeterd en ook in mijn spel heb ik stappen gemaakt. Daar ben ik trainers Michel Jansen en Sander Boschker erg dankbaar voor. Nu moet ik ervoor zorgen dat ik tijdens wedstrijden en trainingen van Jong FC Twente een constant niveau haal. In de voorbereiding heb ik al speelminuten mogen maken in het eerste elftal. Dat ruikt naar meer. Hopelijk krijg ik de kans om dit seizoen mijn officiële debuut te maken."

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.