nieuws

Go Ahead Eagles speelt voorlaatste oefenduel gelijk tegen Iraklis

Joey Suk
Joey Suk
Het voorlaatste oefenduel van Go Ahead Eagles is geëindigd in een gelijkspel. Ondanks dat de ploeg van trainer Hans de Koning genoeg kansen kreeg tegen het Griekse Iraklis, bleef het steken op 1-1.
Het was een pittig duel in Terwolde. Na ruim een half uur was het raak voor de thuisploeg. Joey Suk promoveerde een voorzet van Randy Wolters tot doelpunt. Leon de Kogel schoot een vrije trap net over en de grootste kans was voor Kevin Brands. Hij schoot in vrijstaande positie echter over. Aan de andere kant was doelman Theo Zwarthoed enkele keren alert bij een uitbraak van de Grieken.
Na rust waren er direct goede kansen voor Brands en De Kogel, maar beiden scoorden niet. Ook een schot van Kenny Teijsse trof geen doel. Aan de andere kant werd het gelijk. Jorge Monteiro was de doelpuntenmaker na dom balverlies van Elvio van Overbeek. Daar bleef het bij in Terwolde.
Vrijdag sluit de Deventer ploeg de voorbereiding op het nieuwe seizoen af met een duel in De Adelaarshorst tegen Al-Jazira Club. De eerste wedstrijd in de competitie is zaterdag 6 augustus bij ADO Den Haag.

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.