nieuws

Met je neus in de boeken bij TV Oost

Op zondag 7 augustus 2016 vindt in de boeken- en Hanzestad Deventer de 28e editie plaats van de Deventer Boekenmarkt. TV Oost zendt het rechtstreekse verslag vanaf 12.00 uur uit.

Uitgebreid verslag bij TV Oost

Net als voorgaande jaren duikt RTV Oost ook dit jaar weer in de boeken en ziet en hoort u in een live-uitzending alles over boeken, schrijvers, lezers en verzamelaars. De uitzending wordt gepresenteerd door Inga Tjapkes terwijl verslaggever Bart Kieft zich op de Boekenmarkt bevindt en op zoek gaat naar mooie verhalen.

Grootste boekenmarkt van Europa

In totaal zijn 878 kramen gevuld met vele duizenden boeken: ruim 6 kilometer markt met deelname van gerenommeerde boekhandelaren en antiquariaten uit heel Nederland. Door het grote aantal kramen is de Deventer Boekenmarkt uitgegroeid tot de grootste van Europa. Het aanbod varieert van kinderboeken tot poëzie, van literatuur tot strips en van boeken over sport tot geschiedenis. In 2014 heeft de Deventer Boekenmarkt de Boudewijn Büchprijs ontvangen, omdat het al meer dan 25 jaar een breed publiek interesseert voor het antiquarische- en tweedehands boek.

De live-uitzending is te zien vanaf 12.00 uur. ’s Avonds om 17.20 uur is er een samenvattend verslag te zien. Dit wordt om het uur herhaald.

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.