nieuws

Grootste plattelandsfeest van Noord-Nederland bij RTV Oost

Status Quo
Status Quo
Van donderdag 4 t/m zaterdag 6 augustus vindt de 28e editie van het Dicky Woodstock Popfestival in Steenwijkerwold plaats; een 3-daags festival voor jong en oud. RTV Oost doet uitgebreid verslag van het festival.

Veel vermaak voor jong en oud

Op vrijdag 4 augustus zendt TV Oost live uit vanaf het Dicky Woodstock terrein in het programma Mooi Overijssel – on tour om 17.25 uur. Deze uitzending wordt de hele avond herhaald. Zaterdag 5 augustus is de grote en afsluitende familiedag te zien via een livestream op rtvoost.nl. Tijdens deze familiedag kan jong en oud genieten van klimmen, klauteren, springen, draaien, zwientie tikken, k’nienties aaien. Van stormbaan en trampoline tot circus school en kinderparadijs. Zondag 6 augustus zendt TV Oost om 18.20 uur een samenvatting uit van het Dicky Woodstock Festival, waarin onder meer beelden van de familiedag en van de dagen er voor. Deze uitzending wordt om het uur herhaald.

Dicky Woodstock Popfestival
Drie dagen lang treden tientallen bands in vier tenten op. Op de podia staan grote namen als Golden Earring, Bökkers, John Coffey, Miss Montreal en Status Quo. Meer informatie over het Dicky Woodstock Festival is te vinden op dickywoodstock.com

Het Dicky Woodstock Popfestival is te zien bij TV Oost op vrijdag 5 augustus om 17.25 uur in Mooi Overijssel – on tour, op zaterdag tussen 13.00 en 18.00 uur via een livestream op de website rtvoost.nl. Op zondag is er een samenvatting te zien vanaf 18.20 uur. Deze uitzending wordt om het uur herhaald.

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.