nieuws

Hardenberger voorspelde het 3,5 jaar geleden al: Trump tegenover Hillary Clinton

Piet-Cees deed zijn uitspraken 3,5 jaar geleden
Piet-Cees deed zijn uitspraken 3,5 jaar geleden
Hardenberger Piet-Cees van der Wel voorspelde het 3,5 jaar geleden al: Donald Trump zou in de Amerikaanse presidentsverkiezingen tegenover Hillary Clinton staan. Hij deed die uitspraak in een reeks voorspellingen over de toekomst van zijn bedrijf.
Drie en een half jaar geleden startte Van der Wel, ook regelmatig te horen als dj bij Radio Oost, met zijn bedrijf in videoproducties. Daarbij deed hij samen met zijn compagnon een aantal uitspraken over de toekomst. Voorspellingen gingen over hun eigen bedrijf, privéleven, maar ook de politiek.

CDA Hardenberg

Het ging over de lokale politiek, want Van der Wel zit in de gemeenteraad van Hardenberg en voorspelde dat hij daar nog steeds zou zitten, maar wel met twee zetels minder dan toen. En dat klopt. Het zijn er nu twee zetels minder, negen in totaal, waarvan Piet-Cees op één zit.
Maar het ging ook over de Amerikaanse politiek: wie zijn over 3,5 jaar de presidentskandidaten?
Piet-Cees voorspelde de kandidaten goed: Donald Trump tegenover Hillary Clinton. En dat terwijl toen nog maar weinigen Donald Trump als serieuze kandidaat beschouwden.

Trump wint

Zijn voorspelling anno 2016 is dat Trump gaat winnen en dus president wordt. Of dat ook klopt, gaan we pas in november zien natuurlijk.

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.