nieuws

Volleybalster Jeanine Stoeten verruilt Eurosped voor de Bundesliga

Jeanine Stoeten uit Hengelo speelt komend seizoen professioneel volleybal voor de Ladies in Black in het Duitse Aken.Â
Vanmiddag werd de Hengelose hoofdblokkeerder, die de afgelopen drie seizoen voor Eurosped in Almelo uitkwam, in Aken gepresenteerd. Deze Duitse ploeg draaide vorig jaar een moeilijk seizoen. Inmiddels is een doorstart gemaakt met een volledig nieuw team.

Persoonlijke brief

In een persoonlijk brief die Stoeten stuurde naar alle relaties schrijft ze: "Ik heb de afgelopen maanden geprobeerd te voelen waar mijn hart ligt en naar aanleiding daarvan besloten komend seizoen toch de stap te zetten naar een andere competitie."

Bedankt

Verder bedankt ze in de brief iedereen die haar heeft geholpen in haar volleybalcarrière: "Ik ben bij Pollux en Eurosped uitgegroeid tot een betere volleybalster en ik heb ook persoonlijk mooie stappen mogen maken met als bekroning vorig jaar een jaar als aanvoerster, overwintering in Europa én bekerkampioen."
"Met opgeheven hoofd en trots op bovenstaande zet ik nu een nieuwe stap. Een stap richting een nieuw avontuur waar ik weer nieuwe ervaringen op ga doen. Ik heb geen idee hoe me dit gaat bevallen, maar ik heb er zin in mezelf weer opnieuw uit te dagen."

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.