nieuws

Ramen worden gelapt en vlaggen worden geplaatst; Heracles maakt zich op voor Europees debuut

De ramen worden gelapt, het trainersvak wordt verlegd en er worden vlaggen in stoeltjes gestoken. Heracles Almelo maakt zich op voor haar Europese debuut.
Heracles speelt vanavond in Almelo tegen het Portugese FC Arouca. En dan moet alles in en om het Polman Stadion tiptop in orde zijn.
Ook de UEFA eist dat. Zo moet het trainersvak vijf meter worden verlegd en moesten er langs het veld vijf stoeltjes worden geplaatst voor de medische staf. De kleedkamer voor de trainer is ingericht als medische ruimte en de fysiotherapeuten moeten plaatsmaken voor de dopingcontrole.
Door het hele stadion heen hangen, speciaal voor de bezoekers, papiertjes met daarop in het Engels de weg door het stadion.

Geen staantribune

In en om het stadion begint het bij de supporters al flink te kriebelen. Speciale wedstrijdvaantjes waren in een mum van tijd uitverkocht. Boven de hoofdingang prijkt groot het logo van de club en in de stoeltjes worden honderden vlaggen geplaatst.
Ook in de stoeltjes achter het doel. Want een staantribune mag niet van de UEFA en dus zijn er stoeltjes geplaatst. De fans zitten daar niet mee. "Wij gaan gewoon staan, ook al is het op de stoelen", laat een supporter weten.

Nog duizend kaarten

Voor de wedstrijd in Almelo zijn nog ongeveer duizend kaarten verkrijgbaar in de vrije verkoop.
De wedstrijd begint om 18.45 uur en is te volgen via Radio Oost en via deze site.
Lees meer:
Lees meer:

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.