Politie: inbraak ging vooraf aan verwoestende brand Wawollie Goor

Voorafgaand aan de grote brand vorige week zondag bij kringloopbedrijf Wawollie in Goor is er ingebroken in het pand.Â

Dit blijkt uit het politieonderzoek. Of de brand bij Wawollie is aangestoken, durft de politie nog niet met zekerheid te zeggen. De brand is ergens tussen 03.30 en 04.00 uur ontstaan, zei woordvoerder Van Hemmen van de politie in Onder de Loep.

Trap en gestolen koffer gevonden

Op het terrein is een trap gevonden. Ook werd een koffer met videobanden aangetroffen die uit het pand was gestolen. De brand die op de inbraak volgde verwoestte niet alleen het winkelpand, maar ook de inventaris en de volledige voorraad.

Heb je beeldmateriaal?

De politie wil zo veel mogelijk beeldmateriaal hebben en roept mensen op die het begin van de brand gefilmd hebben het materiaal via de site van de politie te uploaden.

Ook mensen die in de nacht van zaterdag 16 op zondag 17 juli tussen 03.00 en 05.30 uur iets verdachts hebben gezien op of bij het terrein van Eternit en Wawollie aan de Haaksbergerweg worden opgeroepen dat te melden.  

Bel de politie met uw tips op 0800 – 6070. Anoniem bellen kan via 0800 – 7000. Anoniem en digitaal tippen bij Meld Misdaad Anoniem kan hier. 

Meer over dit onderwerp:
Goor Wawollie Onder de Loep 112 nieuws Nieuws
Deel dit artikel:

Reageren